Stress & Burn-out

Stress & Burn-out

Stress & Burn-out

Een bepaalde mate van stress kan positief zijn. Je bent effectiever en het helpt je scherp te houden. Maar soms loop je vast. De stress slaat door in negatieve stress. Je wilt alle ballen in de lucht houden, maar op een gegeven moment merk je dat het gewoon niet meer gaat. Slapeloosheid, rusteloosheid, futloos, stemmingswisselingen, lichamelijke klachten, dit kunnen allemaal kenmerken zijn van te veel stress wat uiteindelijk kan leiden tot een burn-out.

  • Hoe krijg ik weer de juiste balans?
  • Hoe kan ik weer genieten van dingen?
  • Hoe stel ik de juiste prioriteiten?
  • Hoe krijg ik weer energie?

In een programma op maat gaan we op zoek naar de antwoorden om weer grip te krijgen op je situatie.

Wat levert de coaching jou op:

  • Inzicht in wat de stress veroorzaakt en handvatten om hier op een effectieve manier mee om te gaan
  • Voorkomen van een burn-out

Ervaringen:

Herstellende van een pittige burn-out met aanhoudende slaapproblemen ben ik met Margot alvast aan carrièreperspectief gaan werken. Toen ik aangaf dat het wel leek alsof mijn hersenen gewoonweg niet meer wisten hoe de slaapknop moest worden omgezet, stelde Margot voor om een lichttherapie bij Letec te gaan volgen; hiermee zou een soort reset van de hypofyse worden geïnitieerd en inderdaad... al binnen 4 weken begon ik weer redelijk tot zeer goed te slapen en voelde ik mijn energie iedere dag verbeteren. Ik ben fantastisch geholpen met Margot's coaching en haar gouden tip!