Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap en een betere balans: met een programma op maat gaan we aan het werk met jouw coachvraag, zodat jij de volgende stap in jouw ontwikkeling kunt zetten.

Persoonlijke ontwikkeling

  • Hoe kan ik zelfverzekerder overkomen?
  • Hoe kan ik effectiever beïnvloeden?
  • Hoe kan ik beter communiceren met mijn omgeving?
  • Hoe word ik meer gezien?
  • Waarom doe ik wat ik doe, wat is mijn persoonlijke missie?

In een programma op maat gaan we op zoek naar hét antwoord op jouw coachvraag,
zodat je de volgende stap in jouw ontwikkeling kunt zetten.

De methodieken die ik hierbij inzet: NLP, de RET, Transactionele Analyse en systemisch werken.

Wat levert de coaching jou op:

  • Persoonlijk leiderschap: inzicht, eigenaarschap en handvatten hoe je de volgende stap in je persoonlijke groei vormgeeft
  • Een betere balans tussen je cognitie, emotie, fysieke en spiritualiteit

Ervaringen

In een drietal coachsessies is Margot van den Berg samen met mij aan het werk gegaan met mijn coachvraag omtrent onzekerheid in mijn handelen zowel in als buiten het werk. Mijn doel was om voldoende vertrouwen in mijzelf op te kunnen bouwen zonder dat daarvoor door anderen waardering wordt uitgesproken. In korte tijd wist ze daarbij tot de kern door te dringen door middel van het stellen van gerichte vragen. Hierbij heeft ze mij uitgedaagd om zelf conclusies te trekken over mijn gedrag en het effect daarvan op mezelf en anderen, door gebruik te maken van verschillende technieken. De inzichten die ik daarbij heb verkregen helpen me om beter te functioneren in mijn dagelijks leven. Margot slaagde erin een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren die het voor mij gemakkelijk maakten om persoonlijke zorgen als angst en onzekerheid op het werk bespreekbaar te maken. Ik kan de coaching van Margot dan ook van harte aanraden voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren ter verbetering van zijn of haar effectiviteit. - A.P.

Ik wil je enorm bedanken voor de hulp en inzichten die je me hebt gegeven. De gesprekken waren erg prettig en vertrouwd. Ik ben blij met de inzichten die ik over mezelf heb gekregen dankzij jou. Als ik weer hulp nodig heb in de toekomst zal ik je zeker weer benaderen. Je bent een aanrader. Dank je wel. - L.C.

Margot is een heel betrokken en toegankelijke coach waardoor je jezelf heel natuurlijk openstelt en er al snel ‘echte’ verbinding is. Sommige sessies waren een echte eyeopener en bijzondere ervaring, die veel teweeg hebben gebracht en waar ik nog dagelijks de ‘vruchten van pluk’. Heel waardevol! Tijdens de sessies zijn ‘zaadjes’ geplant, die nu in de loop van de tijd verder zullen moeten groeien door te oefenen en toe te blijven passen”.  - A.B.

Ik wil je nog bedanken voor het coachgesprek van vanmiddag. Ik ben verrast hoe we op nog geen uur tijd zoveel hebben gerealiseerd. Je hebt me op een subtiele, maar duidelijke wijze de middelen gegeven om mijn eigenwaarde weer te ontdekken en te blijven koesteren. Pas later op dag besefte ik pas hoe goed dit voelt. Mijn stap was zelfverzekerder en mijn houding ten opzichte van anderen meer open en ontvankelijk. Hiernaar was ik al lang op zoek - P.B.