Margot

Ik ben Margot van den Berg, eigenaar en oprichter van Margot van den Berg Coaching & Training. Ik coach en train met veel plezier professionals en teams in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Wat mij kenmerkt is, dat ik op een intuïtieve, integere en professionele manier werk. Mensen vertellen mij dat ze zich snel veilig en vertrouwd voelen.

En verder...

Ben ik afgestudeerd als Arbeids- & Organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Tilburg, en heb ik jarenlange ervaring als Human Resources manager bij High Tech organisaties. In die tijd ben ik geaccrediteerd als trainer in de Insights Discovery methodiek en heb mijn basis gelegd voor teamontwikkeling en –verandering.

De vier jaar dat ik in de USA (Phoenix, Arizona) woonde, hebben mijn blik verrijkt in het werken met verschillende culturen. In Amerika heb ik mijn eerste opleiding tot Life Coach gevolgd. Ik merkte dat mijn hart bij het ontwikkelen van mensen lag en heb me binnen de Human Resources verder gespecialiseerd in de coaching & training. Een mooie opstap naar mijn eigen praktijk. Inmiddels heb ik me ontwikkeld tot senior coach door opleidingen te volgen bij onder meer de Alba Academie. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse branchevereniging van beroepscoaches.

Samen met mijn man en vier kinderen woon ik in Son en Breugel. Daar is ook mijn praktijkruimte gevestigd.

Bel mij


Neem contact met mij op

In mijn werk ga ik uit van een holistische visie op coaching. Daarbij onderscheid ik vier gebieden: het cognitieve, emotionele, fysieke en spirituele. Ik geloof erin dat je met meer geluk en voldoening kunt leven wanneer alle gebieden met elkaar verbonden en in balans zijn. 

De vleugels van de vlinder in mijn logo symboliseren deze vier gebieden.